Click here to view this newsletter online
 

Nieuwsbrief Juli 2013

Audipack: de oplossingen zijn perfect, de toegevoegde waarde ervan is onbegrensd. Audipack biedt al ruim 30 jaar op maat gefabriceerde transport- en flightcases en presentatiemiddelen voor op school, onderweg en op het werk. Van mobiele oplossingen tot compacte producten voor eigen gebruik.

Een professionele oplossing voor een alledaags gebruik.

Packer, de lichtgewicht kampioen

De Packer is de kleinste telg in de Audipack familie van transportkoffers en flightcases. Een compacte, stevige transportkoffer die geheel op maat wordt ontworpen en gebouwd voor uw kwetsbare apparatuur, perfect voor eigen gebruik en transport.

De Packer is geschikt voor het verpakken van producten tot circa 8 kg. Sterk en praktisch onverwoestbaar.

Meer informatie

Top-Line, transport & present

De Top-Line, een uniek product in de wereld van duurzame transportproducten. Met de stevigheid van een traditionele flightcase, maar de looks van een representatieve verpakking.

De ideale companion voor de on-route presentator die een flightcase gebruikt voor zijn kwetsbare apparatuur. Geheel op maat ontworpen en gebouwd om te voldoen aan uw wensen en eisen.

Meer informatie

Meer dan alleen presenteren...

Audipack biedt naast de transport- & flightcases en presentatiemiddelen ook prachtige oplossingen op het vlak van AV-meubilair en producten die geschikt zijn voor zowel transport als presentatie. Voor op school en voor ICT-toepassingen ontwerpt en fabriceert Audipack onder meer verrijdbare meubelen, “workstations” en meubilair.  Deze producten combineren een hoge afwerkingskwaliteit  met hoogstaand praktisch gebruiksgemak.

De uitvoeringsdetails worden perfect afgestemd op de wensen en eisen van de gebruiker: van verborgen bekabeling tot in hoogte verstelbare beeldschermen en afsluitbare 19” racking. U vraagt, wij draaien.

Meer informatie

Seamless projectie, even snel opzetten en wegwezen…?

Snelheid is geboden, gebruiksgemak is een eis

Audipack presenteert een nieuwe 3D-verstelling voor projectorbevestigingen die aan het plafond of aan een truss worden gemonteerd. Met een simpele draai aan de knop laat het beeld zich gemakkelijk en snel afstellen op het projectiescherm. Deze 3D-kogelset kan worden gecombineerd met Audipack’s UTS, QFIX en UTC projectorbevestigingen.

Meer informatie

 

Zomervakantiesluiting

De zomervakantie staat weer voor de deur. Audipack neemt twee weken vakantie om in de tweede helft van het jaar weer fris aan uw verwachtingen te voldoen.

Audipack is gesloten vanaf maandag 29 juli 2013 t/m vrijdag 9 augustus 2013 (week 31 en 32).