Click here to view this newsletter online
 

Nieuwsbrief juni 2016

Audipack liften TÜV gecertificeerd

Vol trots delen wij u mee dat de Audipack PCL liften TüV gecertificeerd zijn.

De certificatie en testen zijn gebaseerd op de hoogste industriële standaards conform CE, EMC, ROHS en meer normen.

"Deze product certificering en gerelateerde fabriekscertificering bevestigen onze specialistische kennis en vaardigheid op het gebied van projectorliften", zegt Julian van den Berg, CEO van Audipack. "De certificatie van onze productlijn inspireert ons om de lat zelfs nog hoger te leggen en ons te commiteren om onze klanten de beste en veiligste liften verkrijgbaar te leveren."

De Audipack produceert al sinds 1992 liftsystemen. De plafondliften hebben een zeer goede reputatatie als het gaat om betrouwbaarheid, kwaliteit en gebruiksgemak.

Meer informatie over onze liften.

FSW-Atlas® XL voor grote beeldschermen

Sinds de eerste introductie van de FSW-Atlas op ISE 2016, hebben we zeer enthousiaste reacties ontvangen op dit nieuwe presentatie concept. De FSW-Atlas is niet alleen een presentatie trolley dat een groot beeldscherm kan dragen, maar biedt u ook nog een krachtig ingebouwd audio systeem, stroom-, HDMI en RJ45 aansluitingen. Om het product ook beschikbaar te maken voor alle type (touchscreen) beeldschermen tot 100 inch, is nu ook de XL versie geïntroduceerd.

Neem contact met ons op voor een demonstratie!

Video Conference Value Set

De VCF-SL2-XL is het perfecte presentatiesysteem voor video conferencing. Dit design meubel is een aanwinst voor iedere vergaderruimte en kan gebruikt worden in combinatie met elk merk, type beeldscherm, codec en camera. Het meubel kan twee grote beeldschermen dragen en heeft een verstelbaar platform voor de camera. De apparatuur is eenvoudig te installeren en organiseren achter het verwijderbare achterpaneel. Met de introductie van de XL versie voor extra grote schermen, biedt Audipack u nu ook een 'Value set'. Deze 'Value sets' zijn extra interessant, omdat ze alle extra benodigde componenten aanvullend op uw beeldscherm, codec en camera bevatten.

Onze  Value set:

 • Video conferening meubel
 • Soundbar versterker
 • Passieve mono soundbar van 20 Watt

Meer informatie

Flightcase en vloersteun Value sets

  Audipack is bekend om haar innovatieve, representatieve vloersteunen van de 700, 800 en 900 serie. Speciaal voor de verhuur van vloersteunen heeft Audipack een selectie van gestandaardiseerde flightcases ontwikkeld, die zijn aangepast op de vloersteunen en beeldschermen. De voorlader flightcase is bijvoorbeeld een koffer om de Audipack Quick Release vloersteun in op te bergen en te transporteren. De componenten van de vloersteun zijn compact opgeborgen. Na het verwijderen van de voorkant, kunt u de  onderdelen eenvoudig uit de koffer halen. De componenten zijn op een logische opbouw/afbreek volgorde in de koffer opgeborgen. Audipack biedt u een permanente, voordelige combinatie prijs, bij aanschaf van een "Value set" bestaande uit een vloersteun met bijbehorende flightcase.

  Onze Value sets:

  Aankondiging Zomervakantie

  Wegens de zomervakantie is Audipack gesloten van 25-7-2016 tot en met 05-08-2016

  Blijf in contact met Audipack

  Redenen om ons te volgen:

  • Blijf op de hoogte van ons bedrijfsnieuws
  • Lees nieuws over onze projecten, technologie en meer
  • Zie onze producten als eerste

  Volg ons op Social Media voor de laatste nieuwtjes en meer!

  Klik op de buttons om in contact te komen.