Vacatures

Welkom op de vacaturepagina van Audipack!

Op dit moment zijn wij inderdaad opzoek naar nieuwe collega’s en misschien ben jij wel onze nieuwe collega?

Audipack is een Nederlands merk bekend in de professionele audiovisuele branche. Wij ontwikkelen, fabriceren in eigen fabrieken en verkopen onze eigen productlijn wereldwijd. Veelal maken wij gebruik van een distributiekaneel maar een groot deel leveren wij rechtstreeks naar dealers.

Ervaren Tekenaar constructeur

Zit het in je bloed mechanische producten te ontwikkelen? Bij Audipack ontwikkel je samen met je collega’s onze nieuwe producten en werk je maatgemaakte producten uit voor onze relaties. Je kan gebruik maken van plaatwerk, constructiemateriaal en vele verschillende aandrijvingen en besturingen om dat perfecte product te ontwerpen en productie klaar te maken. Als tekenaar-constructeur kan je bij Audipack je ei kwijt!

Inkoop/voorraadbeheer

Heb jij een strategisch kijk op inkoop en voorraadbeheer en  kan jij het verschil maken tussen bestellen en inkopen? Kom en bel voor de functie inkoop/voorraadbeheer!

Administrateur/Controller

Als Administrateur/controller ben je bezig met het verzorgen van de volledige financiële administratie van de organisatie.

Neem gerust contact op voor een uitgebreide omschrijving van onze aangeboden functies of mail je CV naar K.tromp@audipack.com