Click here to view this newsletter online
 

Nieuwsbrief december 2015

Audipack verpakt de eerste Samsung 105” curved voor Bourgonje

De eerste 105” curved TV in Nederland is voorzien van een Audipack flightcase. In opdracht van Bourgonje in Den Haag heeft Audipack de perfecte verpakking ontwikkeld en gefabriceerd om de kostbare TV makkelijk en veilig te transporteren en demonstreren.

 

Audipack presenteert het anders…

Audipack introduceert de nieuwste telg op presentatievlak, de FSW-ATLAS.
De Atlas is een unieke alles-in-een verrijdbare vloersteun voor uw beeldscherm. Het geheim in deze vloersteun is dat deze steun is voorzien van geïntegreerde audio, powercon stroomaansluiting en diverse bronaansluitingen in het wielframe. De extra randapparatuur kunt u eenvoudig aanbrengen aan de steun in een speciaal ontwikkelde houder. Met de standaard geïntegreerde 3-voudige stroomaansluiting is gelijk al uw apparatuur snel en gemakkelijk aangesloten.
“Keep it simple…”

FSMO oplossingen steeds meer in het straatbeeld

Met de nieuwste toevoegingen in het FSMO productenlijn is Audipack goed voorbereid voor de nieuwste beeldschermen. De FSMO beeldscherm outdoor behuizingen lijn is nu uitgebreid met modellen voor de nieuwste high brightness beeldschermen van Samsung, NEC, LG en Dynascan.

Audipack@ISE

Audipack neemt weer deel aan de ISE 2016 in Amsterdam. Tijdens de ISE zal Audipack u verrassen met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in ons productenpakket. Neem er gerust de tijd voor, want de uitbreiding in ons productenpakket gaat u tijd en investeringen schelen.
Onze beroemde barista Joop is ook weer van de partij om u te voorzien van uw favoriete koffie, cappuccino, espresso etc. Tot ziens op de ISE 2016 op de stand 1F40 of 8-E312.

Registreer uw bezoek op ISE
Registratiecode: 703588

Audipack Sound Experience

Onlangs organiseerde Audipack een Sound Experience event, waarbij een selecte groep AV dealers kennis konden maken met de Audipack audio oplossingen en de diverse toepassingen konden beleven.
Tijdens de demonstratie werd duidelijk wat de voordelen zijn van de op elkaar afgestemde producten. De soundbars zijn zeer eenvoudig op de Audipack producten te monteren. Dit ontzorgt u bij het selecteren van een audio oplossing maar ook bij het monteren en aansluiten van een audio product op een trolley of wandlift. De geluidskwaliteit van de soundbars deed menigeen versteld staan en de kwaliteitsscore die door de bezoekers afgegeven werd kwam gemiddeld uit op een 8.
Tijdens deze presentatie zijn er ook 3 nieuwe producten getoond die formeel op de ISE worden gelanceerd; meer hierover in een volgende nieuwsbrief.