Click here to view this newsletter online
 

Nieuwsbrief februari 2015

DE PRIMEURS VAN AUDIPACK OP DE ISE 2015

Van 10 tot met 12 februari 2015 vindt in de RAI in Amsterdam de jaarlijkse beurs Integrated Systems Europe plaats. Ook dit jaar zal Audipack een aantal verrassende producten tonen.

Geen afteken of boorfouten meer door Align® montage

Audipack introduceert een nieuw gamma aan FWM muurmontage voor beeldschermen en TV’s. Een onmisbaar product voor thuis, in de boardroom of presentatieruimte. Met de Align® montage biedt Audipack een simpele en innovatieve oplossing en worden afteken- en boorfouten voorkomen.

All-in-one oplossing voor snelle compacte montages

Met de FPB oplossing biedt Audipack een unieke all-in-one montage oplossing voor snelle compacte installaties aan de muur voor beeldscherm, camera en audio. Met de “secret service” toegang heeft u op eenvoudige wijze toegang tot apparatuur achter het beeldscherm. De FPB oplossing is de perfecte aanvulling voor de compacte boardroom

Geheel nieuwe lichtgewicht vloersteun

Met de nieuwe FS-800 serie biedt Audipack een prachtige nieuwe slanke compact in formaat en praktische nieuwe vloersteun. Hij is speciaal ontwikkeld voor de vrijstaande of tijdelijk te positioneren beeldschermen en is een perfecte aanvulling voor de medium-size beeldschermen met name in de AV rental.
Plafondlift met programmeerbare positionering

Audipack heeft de PCL plafondliften uitgebreid met de PCL-1070. Een vernieuwd modern ontwerp met programmeerbare positionering en RS232 aansturing. De PCL 1070 is gebaseerd op gerenommeerde 1070 plafondlift.
Soundbar met helder en eerlijk geluid leverbaar in elk formaat.

De nieuwe LSS luidsprekerlijn van Audipack in elk formaat verkrijgbaar incl. montage interface naar elk Audipack product zoals vloersteunen, wandliften en hefsystemen. De LSS Soundbar is de perfecte aanvulling voor uw audio uitrusting in boardroom of woon- en slaapkamer.

 

U bent van harte welkom op onze stand in Hal 1 standnr. 1F40 voor een overheerlijk kopje koffie van onze inmiddels beroemde Barista. U kunt zich HIER aanmelden voor gratis toegangskaarten met code: 703588

Allrent kiest opnieuw voor Audipack

ALLRENT ICT Solutions heeft de Audipack in hoogte verstelbare stacklift voor schermen tot 90 inch in de verhuurcollectie opgenomen. Hiermee is het eenvoudig een 90 inch scherm met een simpele handeling uit de koffer te halen en direct in presentatie positie te plaatsen zonder te hoeven tillen. All Rent in Almere verhuurt naast het vaste assortiment van ICT oplossingen nu specifiek voor de Pro AV een groot assortiment van losse Audipack vloerstatieven en accessoires  voor flat panels. Dit maakt het voor PRO AV bedrijven mogelijk om tijdelijk extra apparatuur in te huren voor het inrichten van een project. Voor meer informatie www.allrent.nl