Click here to view this newsletter online
 

Nieuwsbrief juli 2015

De Audipack product wizard, het zekere voor het onzekere...

De vernieuwde Audipack website heeft met de product wizard een mooie extra functionaliteit gekregen.

Met de nieuwe product wizard is het eenvoudig om op basis van de maten en het gewicht van uw flat panel of projector de bijpassende Audipack producten te vinden. Probeer het ook en ervaar hoe gemakkelijk u bijvoorbeeld een geschikte flat panel lift of een passend stackframe voor uw projector vindt.

LSS soundbar neemt een vlucht

Audipack’s door inAvate genomineerde LSS soundbar reeks is uitgebreid met “Profile” (links + rechts) luidsprekers om verticaal aan de zijkant van het beeldscherm of videowall te monteren. Deze luidsprekers maken gebruik van dezelfde techniek en hoogwaardige componenten als de soundbars voor horizontale montage en vallen op door hun rijke geluidsweergave en mooie spreiding.

Popular by demand: de FSW-T150 trolley

Naast de bekende FSW-T100 trolley heeft Audipack met de FSW-T150 begin dit jaar een nieuwe variant toegevoegd aan het programma. De FSW-T150 heeft 1 hefkolom en is net als de andere FSW trolleys voorzien van een multi-VESA montage interface, geïntegreerde bediening voor de elektrische hoogteverstelling, en een mogelijkheid voor het inbouwen van standaard schakel- /aansluitbeslag. Het hefvermogen is 150 kg. De ruimte achter het beeldscherm geeft een riante mogelijkheid voor het plaatsen van additionele apparatuur zoals players, een mini pc etc.

VCF-SL2-XL, unlimited video conferencing

De VCF-SL serie videoconferencing meubels zijn inmiddels een begrip op videoconferencing gebied. Een van de beste, meest veelzijdige reeksen meubels op dit gebied, voorzien van alle benodigde montagevoorzieningen voor codec, camera en beeldscherm, is nu verder uitgebreid. Op de nieuwe VCF-SL2-XL kunnen namelijk twee beeldschermen tot wel 65 inch naast elkaar worden gemonteerd.

Montage en meer…

Begin dit jaar introduceerde Audipack het gepatenteerde Align® montagesysteem voor diverse montagesystemen voor beeldschermen. Het Align® systeem is nu verder doorgevoerd in producten zoals de universele FWM beeldschermmontage en het FPB flat panel presentation board.
De Align® montage maakt de montage van flat panel wandbevestigingen nog eenvoudiger, kan eenvoudig boorfouten compenseren en zorgt ervoor dat de gehele montage zich achteraf snel perfect waterpas laat stellen.

Vakantiesluiting

In verband met de zomervakantie is Audipack gesloten in week 31 en 32 (27-07-15 tot en met 07-08-15).