Click here to view this newsletter online
 

Nieuwsbrief juni 2014

Get ready for world cup soccer Brazil!!

Wat anders heb je nodig om gezellig in de tuin en in de zon het WK voetbal te gaan kijken?

Speciaal voor de loungehoek in de tuin heeft Audipack de GV meubelserie ontwikkeld.
Met een druk op de afstandsbediening komt het beeldscherm vanzelf omhoog uit het meubel; klaar voor de wedstrijd.Het GV verrijdbare meubel is standaard verkrijgbaar voor 32,40 en 46 inch beeldschermen.

De perfecte aanvulling voor uw lounge hoek.

Voor meer informatie klik hier…

Consumers@Audipack

Speciaal voor de eindgebruikers onder ons heeft Audipack een nieuwe website gelanceerd. Via deze consumer ingang op de website wordt extra informatie afgegeven aan eindgebruikers over wat er moeilijk is met de Audipack producten en uw expertise op domotica systemen. Dealer specifiek voor de thuisbioscoop kunnen zich aanmelden om vermeld te worden op de consumer website.

Voor meer informatie klik hier…

FS-QR120E, de veelzijdige

Beeldschermen worden lichter, groter maar ook kwetsbaarder.
Speciaal voor het juiste behandelen van beeldschermen in bijvoorbeeld verhuursituaties is de FS-QR vloersteun ontwikkeld.

Dit hefsysteem wat eenvoudig uit de flightcase kan worden opgebouwd tilt namelijk zelf het beeldscherm uit de flightcase en visa versa. Geen risico’s bij het even afsteunen van een beeldscherm tegen de muur of truss-staander.

Voor meer informatie klik hier…

Stilte aub…

Met de komst van de high brightness beeldschermen zijn de mogelijkheden op digitale advertisement flink uitgebreid en worden de speciaal ontwikkelde schermen met extra lichtopbrengst op vele, vaal ook, verrassende posities toegepast. LG heeft onlangs de 72WX70MF geïntroduceerd; een indrukwekkend scherm met veel mogelijkheden maar ook met een indrukwekkende geluidsproductie…

Omdat dit scherm ook veel bij binnen situaties wordt toegepast kan de geluidsproductie van de ventilatoren een storend element zijn. Speciaal op verzoek van LG en haar gebruikers heeft Audipack een compacte behuizing ontwikkeld waarbij het beeldscherm omsloten worden met een nette slanke omhulsel; en zorgt voor de geluid absorptie en interne ventilatie. Dit type behuizing is dermate goed dat het zelfs mogelijk is het beeldscherm te plaatsen in ruimtes zonder het spraakniveau te storen.

 

Zomervakantiesluiting

De zomervakantie staat weer voor de deur. Audipack neemt twee weken vakantie om in de tweede helft van het jaar weer fris aan uw verwachtingen te voldoen.

Audipack is gesloten vanaf maandag 28 juli 2014 t/m vrijdag 8 augustus 2014 (week 31 en 32).
Vanaf maandag 11 augustus zijn wij weer volledig bereikbaar.