Click here to view this newsletter online
 

Nieuwsbrief Juni 2013

Projector buitenbehuizingen

Audipack is specialist in het ontwerpen en produceren van diefstalvertragende buitenbehuizingen voor projectoren en beeldschermen. Voor beeldschermen heeft Audipack de FSMO behuizing ontwikkeld, een zeer fraaie productlijn met een strak, modern ontwerp.

Voor projectoren ontwikkelt Audipack buitenbehuizingen zodat de projectoren 24/7 actief kunnen zijn. Zelfs projectoren tot 20K kunnen zonder problemen functioneren in een Audipack behuizing. Audipack maakt gebruik van de beste en duurzaamste materialen om de projector te beschermen tegen klimaatwisselingen en braak.

Kortom een ideaal product voor gevel- en vloerprojectie in elke outdoor-opstelling.

Meer informatie

Flexibel presenteren op het werk of op school

Speciaal voor het flexibel presenteren met beeldschermen heeft Audipack onlangs de FSW-T100 geïntroduceerd. Deze verrijdbare en in hoogte verstelbare trolley is een fraai vormgegeven en praktisch presentatiemedium met ruimte voor randapparatuur achter het beeldscherm.

Speciaal voor beeldschermen met een montagepatroon tot VESA 800 x 400 is nu de FSW-T100V8 trolley toegevoegd aan het leveringsprogramma.

Meer informatie

De mooist denkbare afwerking

Voor thuis of op kantoor biedt Audipack hoogwaardige liftsystemen om een flat panel uit een meubel of van onder een werkblad omhoog te brengen. Deze systemen zijn uniek door de nette afwerking aan de achterzijde en door de mogelijkheid om de ruimte onder het beeldscherm netjes en veilig af te werken.

Audipack fabriceert ook op maat gemaakt meubilair waar deze liftsystemen ingebouwd zijn.
Fluisterstil en betrouwbaar. Precies zoals het hoort.

Meer informatie

Ook groot moet veilig zijn

Nieuw bij Audipack is de 390942 flat panel vloerstandaard voor de groten der aarde: de nieuwste flat panels van 70 en 80 inch en een gewicht tot 85 kg.

De 390942 laat zich net als de kleinere vloerstandaards gemakkelijk en zonder gereedschap samenstellen en demonteren. In de standaarduitvoering heeft de 390942 een hoogte van 2000 mm. De voetplaat is voor de stabiliteit extra diep en is leverbaar met de gepoedercoate afwerking of met de nieuwe anti-kras afwerking.

Meer informatie