Click here to view this newsletter online
 

Nieuwsbrief mei 2014

Ga slim om met je spullen…

Op de ISE in A’dam heeft Audipack een nieuwe variant vloersteunen gepresenteerd. Deze vloersteunen zijn gebaseerd op de vertrouwde techniek en duurzaamheid van de 700 en 900 serie vloersteunen; echter voorzien van een speciale multi-vesa montage kop. Omdat de toepassing van narrow-bezel schermen steeds breder worden en dunne bezels steeds meer gewenst zijn, zet deze vloersteun in op de functionaliteit van de VESA montage. Dus beeldschermen met VESA patroon en bv. gebruikt in combinatie met de VWM video wall montagesystemen, kunnen nu ook zonder om-schroeven van een monitorbeugel zo op een FS type vloersteun gebruikt worden.

De nieuwe vloersteun serie is verkrijgbaar in 700 en 900 uitvoering is een vloersteun met standaard hoogte van 1800 mm en een  standaard multi-vesa kop met Vesa patronen van 200 tot 600. 

700 series Multi VESA vloersteunen
900 series Multi VESA vloersteunen

 

Indrukwekkend in het kwadraat

Audipack heeft samen met de Franse AV specialist Axians een fantastisch project opgeleverd. Een nieuwe tunnel van 1500 meter lang in Lyon is voorzien van een indrukwekkend staaltje projectie. Deze tunnel is voorzien van de nieuwste technieken als het gaat om edge blending en projectie. 

Lees verder

Tablet behuizingen voor de nieuwste generaties tablets

Tablet behuizingen zijn nu ook beschikbaar voor Ipad mini 1 en 2, Ipad Air en Samsung Galaxy pro 12.2. Deze behuizingen zijn bijvoorbeeld toe te passen op beurzen, winkels  en showrooms. Eigenlijk staat er geen beperking op de manier waarop een behuizing toegepast kan worden en men kan hier creatief de mooiste oplossingen bedenken.

Het is mogelijk met onze productietechniek elke type tablet te voorzien van een mooie behuizing, in elke vorm en in elke kleur.

Meer informatie

 

De nieuwe trendsetter, de VCF-SL series videoconference meubels

De nieuwe VCF-SL videoconference meubels zijn een echte aanwinst voor de gebruiker. Naast een stabiele en minimalistische uitstraling biedt het meubel veel mogelijkheden om het geheel aan te passen aan de wensen van de gebruiker.

Speciaal voor dit meubel heeft Audipack een soundbar ontwikkeld die in het meubel geplaatst wordt. Daarvoor hoeft u geen speakers meer op maat te laten maken om te passen onder de beeldschermen en extra te investeren in montages etc. Met de het indrukwekkende geluid van de VCF-SL-SB is het de perfecte oplossing voor uw uitdaging.

Meer informatie