Click here to view this newsletter online
 

Nieuwsbrief mei 2015

De nieuwe 800 serie compacte en slanke vloerstandaard.

Audipack heeft onlangs de nieuwe FS-800 serie vloerstandaard voor beeldschermen geïntroduceerd. Een prachtige, slanke, praktische en compacte vloerstandaard speciaal ontworpen voor vrijstaande of tijdelijke schermen.

De 800 serie is een perfecte aanvulling voor de middelgrote displays, met namen in de AV–verhuurmarkt. Qua formaat wordt dit model gepositioneerd tussen de populaire 700 en 900 serie vloerstandaard en biedt een nieuwe visie op het gebruik van flatscreens in vrijstaande situaties. Het smalle ontwerp past perfect bij moderne schermen met dunne randen.
Voor de ervaren gebruiker van Audipack vloerstandaards biedt de 800 serie in bepaalde situaties nog meer flexibiliteit. Extra functies zijn onder meer interne kabelkanalen met zelfsluitende deksels, hoogte-liniaal en beeldschermuitlijning.

Nieuwsgierig?
Bel onze afdeling verkoop via 0031 795 931671 of kijk op de website

Audipack introduceert nieuwe website met Product Wizard.

Zeer recentelijk hebben wij een volledig nieuwe website ontwikkeld met een aantal unieke toepassingen voor de gebruikers. Uiteraard treft u alle Audipack producten op de site per productgroep en per branche. Een overzicht van de huidige distributeurs zijn inzichtelijk gemaakt in een “Worldmap”.

Uniek is onze Product Wizard op de nieuwe website.
Op eenvoudige wijze kunt u het juiste product voor uw toepassing via onze nieuwe Product Wizard selecteren.
En op simpele wijze helpt deze Product Wizard u bij het vinden van 3 Audipack productgroepen te weten:

  • Stackframes 
  • Plafondliften 
  • TV hefsystemen.

Zo selecteert u voor het vinden van de juiste Stack-frame de volgende informatie : type frame, projector afmeting en het gewicht. Op basis van deze input krijgt u van ons een product advies, waarbij het eerstgenoemde product het beste advies weergeeft. Wij zijn er van overtuigd dat de Product Wizard voor elke gebruiker een zeer handig en simpel hulpmiddel is en de keuze voor een Audipack product nog eenvoudiger maakt.

Kijk op de website en probeer de Product Wizard uit.

Wij horen graag uw mening.Nieuwe distributeurs in Europa.

Audipack heeft de verkrijgbaarheid van haar producten binnen Europa flink vergoot met extra partners in diverse landen. Heeft u een project in het buitenland en heeft u producten op support nodig? Neem gerust contact op met 1 van onze distributeurs.

Hierbij een overzicht van de huidige distributeurs per land. Alle adresgegevens treft u per land op de website

Bourgonje investeert in Audipack 800 serie vloerstandaards.

Audipack feliciteert Bourgonje, gevestigd in Den Haag, met de aanschaf van een grote serie nieuwe 800 serie vloerstandaards, welke zullen worden ingezet voor de verhuur. Hiermee is Bourgonje de eerste dealer in Nederland die groots heeft geïnvesteerd in deze nieuwe Audipack standaards. Bourgonje is reeds sinds 1982 een gevestigde naam in de wereld van verhuur en installatie van AV equipement en AV diensten. De nieuwe FS-800 serie vormt een perfecte aanvulling op de huidige vloerstandaards.