Click here to view this newsletter online
 

Nieuwsbrief November 2012

Touch is hot, touch is cool!

Touch beeldschermen worden meer en meer toegepast.
De vele toepassingsmogelijkheden van touch beeldschermen vragen wel om flexibele montage- en presentatieoplossingen. Specifiek voor touch screens heeft Audipack een productenpakket samengesteld bestaande uit: wand gemonteerde lift systemen en hoogte verstelbare en kantelbare trolleys.

Via de onderstaande link vindt u alle producten netjes op een rij, of kom ze op uw gemak bekijken op onze stand op de ISE in Amsterdam!

Wandgemonteerd lift systeem
Hoogte verstelbare trolley
Hoogte verstelbare en kantelbare touch tafel

FSW-T100, trendsetter in mobiele touch applicaties

Speciaal voor touch beeldschermen biedt Audipack een verrijdbare vloersteun voor beeldschermen tot 100 Kg.
Een modern en tijdloos vormgegeven verrijdbare vloersteun die veel biedt. De vloersteun is voorzien van een multi-vesa montagepatroon, waardoor nagenoeg alle touch beeldschermen direct gemonteerd kunnen worden.

De hoge afwerking en lichtvoetigheid van de vloersteun maken het een heel prettig product om mee te werken. De daal-en hefsnelheid hebben een gevoelsmatig natuurlijke snelheid waardoor het dynamisch gebruik van het geheel wordt verbeterd.

FSW-T100

Gamma, de grootste verfwinkel van Nederland

In samenwerking met Mood Media is Audipack bezig om in een recordtijd alle vestigingen van Gamma om te toveren tot de meest innovatieve winkel op het gebied van verfselectie en -advies.

Gamma heeft Mood Media geselecteerd voor het implementeren van oa. 2 x 2 video walls in alle winkels. Deze video walls zijn specifiek geplaatst voor het tonen van commerciële boodschappen maar ook voor kleurechte beelden van producten die de bezoeker geselecteerd heeft.

Lees meer>>

ISE 2013

Audipack is ook dit jaar weer imposant aanwezig op de ISE 2013 in de Amsterdam RAI van 29 tot 31 januari.

Een perfecte gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen en innovaties van Audipack te komen bekijken, natuurlijk zoals u het gewend bent; met de lekkerste koffie van de beurs.

Wij verwelkomen u graag op onze stand in hal 1 stand F66.

Klik voor gratis toegangskaarten hier. De code is: 703588
Voor meer informatie: www.iseurope.org

All Rent kiest voor Audipack

Investeren of huren? Een steeds vaker gestelde vraag.

ALL RENT ICT Solutions heeft de knoop doorgehakt en heeft de Audipack vloersteunen in de verhuurcollectie opgenomen.
All Rent in Almere verhuurt naast het vaste assortiment van ICT oplossingen nu specifiek voor de Pro AV een groot assortiment van losse Audipack vloerstatieven en accessoires  voor flat panels. Dit maakt het voor PRO AV bedrijven mogelijk om tijdelijk extra apparatuur in te huren voor het inrichten van een project.

Voor meer informatie www.allrent.nl