Click here to view this newsletter online
 

Nieuwsbrief september 2014

Snelkoppeling voor projectoren en randapparatuur

Voor de tijdelijke plaatsing van onder andere projectoren steeds op dezelfde locatie heeft Audipack een snelkoppeling ontwikkeld
Hierbij is het mogelijk de projector te verwijderen van de plafondbevestiging en weer terug te plaatsen met behoud van de origineel ingestelde positie.

Zo hoeft de positie van de projector maar 1 keer te worden ingesteld.

Voor meer informatie klik hier…

DWS-120E dynamische wandlift  voor SMART schermen en meer

De DWS-120E wandlift is ideaal voor wanneer de Smart 8070i, de Smart 8084i en andere smartboards door verschillende gebruikers worden benut. Met de draadloze bediening kan het scherm moeiteloos op de gewenste hoogte worden gebracht.

Voor meer informatie klik hier…

Audio-oplossingen van Audipack

Er zijn vele luidsprekers en geluidssystemen verkrijgbaar. Een op maat gemaakte audio-oplossing die qua afmetingen bij het beeldscherm past, is echter een ander verhaal.
Om aan die speciale wens tegemoet te kunnen komen,  heeft Audipack een speakerlijn ontwikkeld waarbij het mogelijk is om een bij het beeldscherm passende luidspreker op maat te maken. De smaakvol vormgegeven soundbar heeft een heldere klank, perfect voor spraak en muziek. De bijpassende compacte subwoofer is apart verkrijgbaar. De luidsprekers kunnen worden aangestuurd met de optioneel leverbare klasse D RS232 versterker of met andere randapparatuur.

Voor onder meer de Smart 8070i en Smart 8084i zijn al luidsprekersets op maat ontworpen en direct leverbaar. 

Voor meer informatie klik hier…

FSMO, meer en meer in het straatbeeld

Met de komst van de 2000 NIT beeldschermen van bijvoorbeeld LG, Samsung en Dynascan is buitenreclame met grote flat panels goed en effectief geworden. Maar hoe monteert en beschermt men de beeldschermen in de buitenlucht? Audipack’s FSMO monitorbehuizingen vormen de beste en de meest presentabele oplossing.