Click here to view this newsletter online
 

Nieuwsbrief november 2016

Beste ###USER_name###,

Ontdek Audipack op ISE 2017

Nog een paar maanden en dan gaat de Integrated Systems Europe (ISE) beurs in Amsterdam weer van start. Wij nodigen u graag uit van 7 t/m 10 februari 2017 op onze stand F40 in hal 1, om u een demonstratie te geven van onze nieuwste producten. Uiteraard zijn er weer noviteiten, waar wij u binnenkort meer over zullen vertellen.

Registreer hier alvast met code 703588 voor een gratis entreekaart.

NEP’s Worldwide LiveCenter, de toegangspoort tot de rest van de wereld. 

Speciaal voor NEP Worldwide's Live Center te Hilversum heeft Audipack hun broadcast LiveCenter voorzien van speciale monitor wanden. Deze wanden zijn voorzien van decoratief gestoffeerde, geluidsabsorberende panelen en montages voor beeldschermen en randapparatuur. In de voet van de wand zijn uitneembare panelen voor toegang tot bekabeling en aansluitingen.

NEP Worldwide’s LiveCenter  levert  o.a. service op het gebied van live producties voor televisie uitzendingen. Het LiveCenter heeft een directe link met de Cloud control, studio’s, registratiewagens,  de grote verbindingscentra en de exclusieve volledige post-productie-omgeving. Audipack is voor vele jaren expert op het creëren van op maat gemaakt meubilair.

Audipack FSW-Touch4055R, een duurzame basis voor MapGear

 

Een goede samenwerking is de basis van succesvol ondernemen. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Audipack al veel innovatieve AV montage oplossingen ontworpen en geproduceerd. Eén van deze producten is de mobiele trolley, speciaal ontworpen voor touch screens.

Eén van onze klanten, MapGear, heeft onlangs de FSW-Touch in gebruik genomen voor de verhuur, want naast de verkoop van deze TouchTables worden deze ook steeds vaker verhuurd. De trolley’s worden onder andere ingezet voor interactieve workshops, presentaties, inspraakbijeenkomsten en projectwerk.

Meer informatie over de FSW-Touch.

Vooraankondiging  kerstvakantie

 

In verband met de feestdagen einde dit jaar is Audipack maandag 26 december 2016 tot en met vrijdag 6 januari 2017 gesloten is. Maandag 9 januari staan wij weer geheel tot uw beschikking.

Redenen om ons te volgen op Social Media

  • Blijf op de hoogte van ons bedrijfsnieuws
  • Lees nieuws over onze projecten, technologie en meer
  • Zie onze producten als eerste

Volg ons op Social Media voor de laatste nieuwtjes en meer!

Klik op de buttons om in contact te komen.