Click here to view this newsletter online
 

Nieuwsbrief september 2016

Zoeken of simpelweg selecteren..

U heeft 1001 en 1 oplossingen nodig voor uw projecten en het is niet altijd even gemakkelijk die oplossingen ook te vinden. Zodoende is de website van Audipack voorzien van een producten-wizard waarbij het zeer eenvoudig is producten te selecteren op basis van uw gekozen presentatiewijze , merk en type apparaat.
Onlangs hebben wij de Soundbar audio systemen en Silencers toegevoegd aan de product wizard.
Check hier onze product wizard!

Audipack besturingen Extron gecertificeerd

Connectiviteit is belangrijk en met de diversiteit van verschillende besturingssystemen kan dat soms een uitdaging zijn.
Vanaf juni dit jaar zijn daarom ook een groot aantal producten voorzien van 'Extron certified' label. Uw grootste voordeel van deze connectiviteit is dat de 'pro en legacy' drivers voor de Audipack producten verkrijgbaar zijn via de Extron website  en het programmeren voor u extra makkelijk maken. Daarnaast heeft u volledig controle over de systemen via uw terminal.
U vindt de besturingen terug in o.a. de plafondliften, Mirror-Kit, Rota-Kit en meer.

FSMT behuizingen in sporthallen Almelo en Tubbergen

 

Ook in het bewegingsonderwijs wordt steeds meer gebruikgemaakt van digitale hulpmiddelen. RJ Audiovisueel heeft op verzoek van Scholengemeenschap Canisius twee grote displays in combinatie met een geluidsinstallatie geïnstalleerd in sporthallen in Almelo en Tubbergen.

Gymleraren van het Canisius kunnen hiermee de gymlessen ondersteunen met video’s en digitaal lesmateriaal via een iPad of tablet. Op deze manier sluit zowel de instructie als feedback aan bij de wensen en interesses van de leerlingen en hun docenten.

De grote 75 inch beeldschermen zijn geplaatst in een Audipack Indoor behuizing (FSMT), waardoor ze beschermd zijn tegen balcontact. De speciaal ontwikkelde behuizing is voorzien van gelaagd glas en past dankzij de moderne uitstraling en lichtgewicht design uitstekend in deze sportieve omgeving.

Compacte flightcase voor 900 serie vloersteun

 

Speciaal voor de dry-hire heeft Audipack een flightcase ontwikkeld  die niet alleen de installatie van een vloersteun met beeldscherm vereenvoudigd, maar het is ook een slimme vinding voor de product return afdeling van de verhuurder.

Bij retourneren van producten kan de vloersteun snel en eenvoudig in de flightcase worden opgezet voor controle. Dit zonder het verwijderen van de voetplaat uit de flightcase. Deze flightcase is verkrijgbaar voor diverse modellen en uitvoeringen vloersteunen.

Blijf in contact met Audipack

Redenen om ons te volgen:

  • Blijf op de hoogte van ons bedrijfsnieuws
  • Lees nieuws over onze projecten, technologie en meer
  • Zie onze producten als eerste

Volg ons op Social Media voor de laatste nieuwtjes en meer!

Klik op de buttons om in contact te komen.